Turquoise

Turquoise is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Het brengt evenwicht. Turquoise kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen maar werkt ook vitaliserend bij uitputting. Het heeft een positieve werking op depressie, stemmingswisselingen, apathie en paniekaanvallen.


Turquoise werkt inzichtgevend, laat zien dat u verantwoordelijk bent voor u eigen geluk en gaat hierdoor een slachtofferhouding en zelfdestructief gedrag tegen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra's in balans.


Fysiek werkt de steen pijnstillend, krampopheffend, ontstekingsremmend en ontgiftend. Het ondersteunt de opname van voedingsstoffen en heeft een positieve werking op reuma, jicht, maag, de ogen, het immuunsysteem en virusinfecties.


Lengte: 4 cm

Hoogte: 2,5 cm


Alle stenen worden met de hand gemaakt. Hierdoor kan de afmeting per steen enkele millimeters afwijken.

Bij aankoop van een tas wordt één edelsteen geleverd. Indien u in meerdere edelstenen geïnteresseerd bent kunt u deze tegen meerprijs aanschaffen.


terug