About Djamo

De naam "Djamo" staat voor uniek. Dit voeren wij door in ons bedrijfsconcept.


Wij hebben onderzoek gedaan naar wat consumenten belangrijk vinden aan een tas en deze resultaten hebben wij verwerkt in ons concept. De ideeën en wensen van de consument vormen het uitgangspunt van Djamo.


Djamo is een jong dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, originaliteit en klasse. Service staat bij Djamo voorop. Dit uit zich o.a. in directe communicatie met de klant. Djamo vindt het belangrijk, dat een tas compleet wordt geleverd. Zo levert Djamo bij iedere handtas een bag-organizer om uw tas op orde te houden en de inhoud eventueel gemakkelijk over te plaatsen naar een andere tas. Daarnaast wordt iedere tas met een onderhoudsproduct geleverd om het leer te verzorgen en de levensduur van het leer te verlengen.


Gelimiteerde oplage

Elk model wordt in een gelimiteerde oplage op de markt gebracht. Van ieder model worden per leersoort, maat en kleur 250 exemplaren geproduceerd. Een model in één leersoort, maat en kleur kan over verschillende jaren op de markt worden gebracht. Wij zullen niet de 250 stuks per leersoort en kleur overschrijden. Zo is de kans klein dat u, uw buren met dezelfde tas ziet lopen.


De portemonnee wordt in een oplage van 500 stuks per leersoort, maat en kleur op de markt gebracht.


Iedere tas en portemonnee wordt voorzien van een serienummer, deze wordt in de edelsteen gegraveerd. Dit serienummer bestaat uit een aantal elementen. Zo kunt u aan het serienummer zien welk model, in welke leersoort en kleur u heeft aangeschaft. Ook kunt u aan het serienummer zien welk van de 250 exclusieve exemplaren u heeft verkregen.


Label

Alle handtassen worden voorzien van een label met spiegel. Het label kan met een door u gekozen tekst bewerkt worden. Dit kan een leuke tekst, slogan of simpelweg informatie zijn.


Door het label te laten bewerken met een door u gekozen tekst, wordt de tas uniek en krijgt deze een persoonlijk tintje.