Leercrème

Leer is een prachtig product. Het is duurzaam, heeft stijl en is gemakkelijk in onderhoud.


Om uw tas in topconditie te houden is het verstandig minimaal een keer per jaar een onderhoudsproduct te gebruiken voor de tas. In het geval van suède, kunt u een suède spons gebruiken en een water/vuil afstotende spray. Voor al het andere leer is een leercrème aangeraden. Deze houdt het leer soepel en maakt het water- en vuilafstotend. U kunt voor de tassen ook altijd een water/vuil afstotende spray gebruiken, deze houdt het leer echter niet soepel.


Let op dat u niet te veel leercrème in een keer gebruikt. Dip een schone doek licht in de crème en verspreidt deze goed over het leer oppervlak. Voor crème en spray geldt dat u deze wel moet laten in trekken.


Bij ongerechtigheden dient u dit direct met een absorberende witte tisue of vochtige doek te verwijderen. Gebruik ten alle tijden een schone doek. Vet vlekken verdwijnen meestal op den duur.


Bij aankoop van een tas wordt een onderhoudsproduct geleverd. Hiermee kunt u uw unieke exemplaar in uitstekende conditie houden en de levensduur van de tas verlengen.


Het is uiteraard altijd mogelijk om de onderhoudsproducten ook los te kopen.


Dit is een potje met een inhoud van 50 ml.


Product prijs: 4,75 euro


direct bestellen